Мезе за шампанско

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
09/01/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 742
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете здрави и пресни гъби с диаметър на шапката около 6-7 сантиметра. Почистете гъбите, отстранете внимателно пънчетата и ги належете на ситно. Добавете настърганата шунка, намачканото топено сирене и наситнения магданоз.

Разбъркайте до получаването на еднородна смес. С получената смес напълнете напълнените гъби и ги загладете с лъжица.

Разтопете олиото и го смесете с маслото. Изсипете ги в подходяща тава. Отгоре подредете напълнените гъби и печете мезето гъбите до покафеняване в загрята на 160 градуса фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар