Начин на приготвяне
Сваряват се яйцата, като от момента на завиране се засичат 8 минути. Готовите яйца се охлаждат под течащата студена вода, за да се отдели сярата от жълтъците.
Охладените яйца се разрязват по диагонал с помощта на остър нож, жълтъците се отделят в купа и се смесват с крема сиренето, обикновеното сирене, черния пипер, майонезата, солта и самардалата.
Разбъркват се до еднородна смес, която се сипва в еднократен пош с накрайник и се шприцоват в леглото на белтъците.
На всяко се бодва по една кафява маслина в отвора и стрък магданоз.
Пълнените яйца се декорират по желание.
Аз набодох на коктейлни клечки маслина, моцарела, чери домат, кашкавал.
Фаршированите яйца с богата декорация са чудни!