Супа с червено цвекло

17/01/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 919
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата31
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте цвеклото, обелете го и го сварете в леко подсолена вода.

Разрежете цвеклото и го пасирайте във водата.

На вкус добавете сол, черен пипер и естрагон. Изцедете малко лимонов сок, а след това добавете жълтъка на едно яйце, разбъркан със сметаната.

Ако е нужно, загрейте супата, бъркайки постоянно.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар