Пържен толстолоб с чеснов сос

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
770
2k
25/01/2014
"С хрупкава коричка от пърженето и ароматен сос - ей така трябва да се хапва толстолобът "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 144
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате филето от толстолоба на порции и поръсвате със сол и черен пипер. Овалвате е смес от брашното и червения пипер и изпържвате до златисто.

Нареждате изпържената риба в чиния и заливате с чесновия сос, приготвен от счукания чесън, майонезата, лимоновия сок и виното.

Поръсвате със ситно нарязания магданоз и сервирате с резени лимон.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар