Начин на приготвяне
Настържете на едро ренде кашкавала, чедъра и моцарелата.
Прибавете към тях ситно нарязан копър и магданоз, както и щипка черен пипер и разбъркайте.
Нарежете на шайби 2 чери домата.
Загрейте тиган с диаметър колкото на тортилата. Степента на котлона трябва да е средна.
Сложете тортилата и я намажете с меко масло. Щом се затопли я обърнете и намажете с масло и тази страна.
Разпределете равномерно сместа със сирената и няколко резена чери домати.
Печете 2-3 минути, колкото сирената да се размекнат.
Прегънете на две и прехвърлете кесадията върху дъска. Намажете с масло, след което я нарежете на 4 триъгълника.
Поднесете тортилата топла, гарнирана с няколко чери домати.
Кесадията със сирена е готова.
Коментари