Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Рибарска закуска с отлежал хляб

Рибарска закуска с отлежал хляб

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
31442742k
Рибарска закуска с отлежал хляб1 / 2
13/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • риба - 150 г рибна кайма
  • масло - 25 г
  • лук - 1/2 глава
  • хляб - 2 филии, отлежал
  • лимонов сок - на вкус
  • черен пипер - 1 щ.
  • сол - 1 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подправете рибната кайма с черен пипер, лимонов сок и сол. Добавете ситно нарязан лук.

Разбъркайте всичко и оставете да престои 10 минути. Намажете хлебните филийки първо с краве масло и след това с каймата.

Поставете филийките в намазнена тавичка, като печете 6 минути в предварително загрята фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: