Начин на приготвяне
Яйцата разбиваме заедно със захарта.
Към тях прибавяме прясното мляко и разтопеното масло, както и пресятото брашно заедно със солта и бакпулвера.
Всичко това разбъркваме с миксера до получаване на хомогенна смес.
Изсипваме си готовата смес в каничка, с която сипваме внимателно във вафлената силиконова форма (аз си я поръчах от Али експрес).
Преди да сложим тази силиконова форма, поставяме решетка, на която слагаме самата форма.
Правим това с цел формата да бъде по-близко до реотаните на фрайъра.
Включваме уреда за 10 минути на 200 градуса.
Изпичането става за 5-6 минути от едната страна, след което обръщаме и печем от другата страна.
Процедурата се повтаря, но следете все пак, за да не прегорят гофретите.
Гофретите изваждаме и поднасяме със сладко от череши или кой каквото обича.
Гофретите със сладко в еър фрайър са готови.