Омлет с гъби и шунка

МарусяМарусяНовак
23/07/2009
"Омлет за закуска, омлет за обяд, омлет за вечеря - универсалното ястие във вкусна импровизация с шунка и гъби "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 099
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се нарязват на тънки филийки, задушават се 5 - 10 минути в маслото с нарязания магданоз, чушката и подправките. От жълтъците, брашното и газираната вода се прави гъсто тесто. Бавно се прибавят гъбите и разбитите на сняг белтъци. Омлетът се пържи в тиган с много мазнина.

Шунката се нарязва на дребно и се наръсва отгоре.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
123456
123456
26.01.2010 18:06
Хубаво е без многото мазнина.
2
0