Паста с лимон

05/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене2 мин.
Общо17 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо534
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе тесто от яйцата, солта и брашното. Докато водата за варене се топли, поставете тестото в хладилника. Нарежете тестото на лентички и във вряща и солена вода сварете лентичките за около 2 минути.

Изсипете зехтин в един тиган и запържете леко магданоза, руколата и сока от лимона, овкусени с черен пипер. След това добавете и варената паста с малко вода, останала от варенето.

При сервиране, поръсете с пармезан.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар