Калкан плакия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
347
4
1k
09/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 796
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Плакия

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на парчета. Лукът се задушава в мазнина и се наръсва с брашно.

Лучената кашичка се разрежда с 1 ч.ч. вода, след което се слага рибата.

Добавят се скилидки чесън, сол, нарязан магданоз, галета и резенчета лимон.

Съдът се затваря с похлупак и ястието се пече около 50 минути на 170 градуса.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар