Зелена салата с яйца и маслини

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
347
4
1k
21/09/2014
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 629
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте марулята, чесъна, лука и копъра и ги оставете да се отцедят от водата за няколко минути.

Накълцайте ги и ги поставете в голяма купа. Смачкайте сварените яйца и ги добавете към зарзавата.

Нарежете кашкавала и маслините на ситно, след което ги сложете в купата. Сипете майонезата, наръсете с подправките и разбъркайте добре.

По желание поднесете салатата с крутони.

Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
7.89 лв.
Виж ››

Стилен и много функционален керамичен пахар с традиционни български мотиви - дълбока паница, в която много салата може да поднесете.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар