Начин на приготвяне
Четирите вида кашкавал се настъргват в една чинийка.
В кана за топла вода се загрява вода до завиране. Спагетите се слагат в голяма купа и се поливат с врялата вода. Оставят се за 3 минути, след което се отцеждат.
В тиган или тенджера с ненадраскващо покритие се слага маслото с малко олио, да загрее.
Добавя се брашното и се разбърква непрекъснато с телена бъркалка.
Постепенно се добавя прясното мляко, като отново непрестанно се разбърква телена бъркалка, за да не стане на бучки Бешамелът.
Сосът се подправя с подправките от спагетите. Котлонът се изключва, сосът продължава да се бърка и се добавят настърганите сирена.
След разтапяне на кашкавала към соса се добавят инстантните спагети.
Сервират се в чинийки и по желание се поръсват с чили пипер за допълване на вкуса.
Инстантните спагети с бешамел и сирена са доста насищащи.