Супа Сен Жермен със сметана

Марина НордМарина НордНовак1219
24/05/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо566
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се измиват, почистват и нарязват на колелца. Задушават се в маслото. Когато омекнат, се добавят грахът, дафиновият лист и водата.

Оставят се да кипят половин час и след това се изважда дафиновият лист и супата се пасира. Готовата супа се поръсва със сол, черен пипер и мащерка. Във всяка порция се добавя сметана.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар