Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Руло - баница с шунка и кашкавал

Руло - баница с шунка и кашкавал

Руло - баница с шунка и кашкавал
Снимка: Боряна Атанасова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Дундести банички за закуска без капка мазнина"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 3 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • шунка - 200 г
  • кашкавал - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргвам си кашкавала, нарязвам на ситно шунката (може и да се настърже).

Слагам корите (аз ползвам одрински) на плота една върху друга, поръсвам с кашкавала и шунката. Навивам на руло едната кора, след което поръсвам само с кашкавал втората кора.

Слагам навитото руло върху кората и навивам. Така повтарям и с другата кора.

Намазвам баничките с разбит жълтък и пека в еър фрайър на 160 °C за около 20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: