Начин на приготвяне
Оставете крема сиренето на стайна температура. Така ще го разбиете по-лесно. Яйцето и крема сиренето се разбиват с миксер или блендер.
Сместа се изпича в тиган за палачинки, който задължително се намазнява с масло.
Ако ви е трудно в тиган да я обърнете, има и друг начин. Може да я изпечете в малка тава, покрита с хартия за печене. Може да изпечете и повече количество в по-голяма тава. След това може да нарежете блата и навиете. Или пък навивате едно голямо руло и режете на парчета.
Може да изпечете от сместа 2 гофрети и да си направите сандвич. И това е вариант, ако ви е трудно с палачинките.
Намазах палачинката с намачкано авокадо, което овкусих с малко сол. Отгоре сложих парче шунка и краставичките. После навих солената палачинка внимателно.
Кето палачинката с авокадо и шунка е готова.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия
Коментари