Начин на приготвяне
Авокадото трябва да е добре узряло. Разполовява по дължина, отстранява се костилката и с помощта на лъжица се издълбава месестата част.
В блендер се поставя авокадото, еритритола и разтопеното кокосово масло и блендираме.
Постепенно се прибавят към сместа и яйцата. Добавяме и ванилията, солта.
Изсипваме сместа в купа и добавяме сухите съставки, кокосовото, ореховото и бадемовото брашно заедно с бакпулвера.
Разбъркваме добре и изсипваме в съд за печене, покрито с хартия за печене.
В предварително загрята на 180 °C изпичаме браунито за около 25 минути.
Нарязваме го, след като изстине и се наслаждаваме на кето сладкиш - кето брауни с авокадо.
Коментари