gotvach.bg»Рецепти»Салати»Рибна Салата»Салата с авокадо, нахут и риба тон

Салата с авокадо, нахут и риба тон

Виктория КонстантиноваВиктория Константинова
Мастър Шеф
4273k9673k3
Салата с авокадо, нахут и риба тон
Снимка: Виктория Константинова
1 / 2
12/07/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
3
"За първи път виждаме салата, която може да наяде мъж"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахутът се изцежда и измива. Изцежда се. Слага се в голяма купа.

Доматите се измиват и почистват. Нарязват се на кубчета.

Авокадото се разрязва на две. Отстранява се костилката и се обелва. Нарязва се на кубченца.

Магданозът се измива и нарязва на ситно. Добавят се в купата.

Поръсва се със сол. Лимонът се изстисква върху салатата. Добавя се малко зехтин, защото и в рибата тон има мазнинка.

Овкусената салата се разбърква. Сервира се в дълбока чиния и отгоре посредата се слага рибата тон.

Преди консумация се разбърква салатата с риба тон.

Салатата с нахут и риба тон е тежка, защото нахута придава своята плътност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: