Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби с бекон и пармезан

Гъби с бекон и пармезан

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Гъби с бекон и пармезан1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • печурки - 450 г
  • бекон - 100 г
  • масло - 40 г
  • чесън - 3 скилидки
  • галета - 2 с.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • черен пипер - ½ ч.л.
  • сол - ½ ч.л.
  • магданоз - 5 - 6 стръка
  • пармезан - 4 с.л. (настърган)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, подсушават и запържват в маслото.

Добавят се нарязаният на кубчета бекон, счуканият чесън, галетата, солта и черният пипер.

Когато беконът се запържи, ястието се сваля от огъня и се поръсва с нарязан магданоз, пармезан и лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Може и с кашкавал, пак стават вкусни
29.01.2016 20:53