Начин на приготвяне
Загрейте фурната до 165 °C.
В голяма купа смесете заедно маслото, кафявата захар и бялата захар, докато стане светло и пухкаво. Разбийте яйцата едно по едно, след което разбъркайте ванилията.
Комбинирайте брашното, содата и солта.
Разбъркайте в кремообразната смес, докато се смеси.
Смесете бързите овесени ядки, орехите и шоколадовия чипс. Не прекалявайте със смесването!
Пускайте с купчина лъжица върху ненамазнени тави за печене.
Пече се 12 минути в предварително загрята фурна.
Оставете бисквитките да се охладят върху лист за печене за 5 минути, преди да ги прехвърлите върху решетка, за да се охладят напълно.
Поднесете 2 дъвчащи бисквити с овесени ядки и шоколад, гарнирани с топка сладолед и малко малини и вече имате изискан десерт :)