Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Кюфтета»Кето шотландски яйца в еър фрайър

Кето шотландски яйца в еър фрайър

ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6431
Кето шотландски яйца в еър фрайър3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
17 мин.
Общо
37 мин.
Порции
4
"Добавянето на кайма към яйцата винаги е добра идея Тази кето рецепта напълно го доказва"

Необходими Продукти

  • За каймата
  • свинска кайма - 500 г
  • яйца - 1 брой
  • пресен лук - нарязан
  • магданоз - нарязан
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
  • Отделно
  • яйца - 5 рохко сварени
  • За панировката
  • грана падано - 70 г или пармезан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата с подправките и я разделете на 5 равни части.

Всяка част разстелете. Ползвам за целта силиконова подложка, много ми е лесно, но и на хартия за печене става. Поставете яйцето в средата и завийте.

Предварително настържете сиренето. Може да ползвате и друго. Намокрете си ръцете, вземете увитото вече в каймата яйце и го оваляйте в настърганото сирене.

Пекох кюфтетата в еър фрайър, на програма roast, 190 градуса, 17 минути.

Обърнах яйцата по шотландски по средата на времето.

Кето шотландските яйца в еър фрайър са много вкусни.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: