Варени раци с бяло вино

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
18/08/2014
"Специалитет от френската кухня, който се приготвя изключително лесно "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 434
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 1 л топла вода прибавете нарязаните лук, моркови, целина и чесън.

Сипете виното и поставете зърната черен пипер и дафинов лист. Посолете.

Когато сместа заври, сложете раците и варете около 15 минути.

Поднесете със сос от майонеза и горчица.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар