Начин на приготвяне
Разбийте с помощта на миксер размекнатото краве масло, пудрата захар, жълтъка, канелата, нишестето и пресятото с бакплувера брашно.
Извадете полученото тесто от купата и го оформете като топка. Увийте го с фолио и го сложете за 2 часа в хладилника да се стегне.
Извадете тестото, оформете от него 2 рула и отново ги завийте във фолио и оставете за 1 час в хладилника.
Извадете ги и ги нарежете на кръгчета с дебелина около половин сантиметър. Печете в предварително загрята до 175 градуса фурна.
Извадете тавата от фурната и с дръжката на дървена лъжица притиснете всяка биквита в центъра. Върнете обратно във фурната и печете още само 3-4 минути.
След това отново с дървена лъжица дооформете вдлъбнатините в центъра и в тях изсипете малиновото желе.
Поръсете сладките с обилно количество пудра захар и сервирайте.
Сладките може да приготвите и с друго желе по избор.