Севиче

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Севиче1 / 2
06/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Севиче – бърз и лесен гурме специалитет"

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг Филе от морски костур
  • лайм - 375 мл сок от
  • чушки - 40 г халапеньо от консерва
  • зехтин - 60 мл
  • домати - 1 бр.
  • кориандър - 1/4 ч.ч. пресен
  • лук - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо трябва да почистите рибата от кожата и костите, след което да я нарежете на парченца. Смесвате рибата със сока от лайм в голяма купа, покрийте и ги оставете да престоят в хладилник.

Прецедете рибата и изхвърлете сока. Върнете я в купата и прибавете останалите продукти, като внимателно разбъркате. Покрийте и оставете отново в хладилник за около 1 час.

Подправете на вкус и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: