Бонбони Ferrero Rocher

AqAq
Новак
182836
Бонбони Ferrero Rocher1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.

Необходими Продукти

  • шоколад - 200 г течен
  • лешници - 160 гр.
  • пурички - 100 г натрошени шоколадови
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лешниците смелете на едро. Шоколадът трябва да е със стайна температура.

Смесете го с лешниците и разбъркайте. Покрийте купата с готовата смес с фолио и оставете за около 2 часа в хладилника.

Докато сместа стегне, натрошете пуричките много ситно. От охладената шоколадова смес оформете топчета с желаната от вас големина.

Всеки бонбон овалвайте в натрошени пурички. Съхранявайте готовите бонбони в хладилник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: