Фарфале с броколи

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1k
1k
13/03/2014
"Наслаждавайте се на живота, както го правят италианците - вкусна храна и много любов "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 727
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фарфалето се вари в подсолена и вряща вода. След около 5 мин. се добавят броколите, оставят се на огъня за 4 мин., след което се отцеждат, но се оставя 1 с.л. от водата, в която са врели.

В същото време се запържват чесънът, филето от аншоа (или сьомга) и чилито за около 5 мин. и се прибавят се към пастата и броколите. Осолява се и се поръсва с черен пипер.

Ако е необходимо се добавя от водата, в която е вряла пастата. Ястието се прехвърля в подходяща чиния за сервиране и се поръсва с настъргания пармезан.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар