Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата със захарта. Разтопяваме маслото заедно с начупения шоколад и около 100 г (2/3) от фъстъченото масло.
Добавяме яйцата и захарта към шоколадовата смес и добавяме ванилената захар.
Прибавяме и 2/3 от фъстъците. Разбъркваме, докато всичко се смеси.
Накрая добавяме пресятото брашно и отново разбъркваме. Готовата смес изсипваме в тавичка, предварително застлана с хартия за печене.
Отгоре слагаме останалите фъстъците, фъстъчено масло.
Печем фъстъчения сладкиш в предварително загрята фурна (180 °C) за около 20-25 мин.
Проверяваме за готовност, като браунито винаги трябва да остане влажно и сочно отвътре.
Със сигурност ще ви допадне това любимо фъстъчено брауни.