Начин на приготвяне
Нарежете на ситно фурмите.
Разтопете на водна баня шоколада и какаовото масло.
Разбийте яйцата с щипка сол. Прибавете меда.
След това добавете шоколадовата смес на тънка струя, бъркайки.
Пресейте брашното от лимец, брашното от рожков и бакпулвера.
Прибавете ги към сместа.
Накрая добавете нарязаните фурми, както и горещата вода. Разбъркайте.
Покрийте малка правоъгълна тавичка с хартия за печене и изсипете сместа.
Печете браунито в загрята на 180°С фурна за 20-25 минути.
След като изстине, нарежете на квадрати и по желание аранжирайте с малини или ягоди.
Аз разполагах със замразени малини, които наредих върху леко охладено брауни и изчаках, докато се размразят.
Вкусно, лесно и не на последно място здравословно Брауни с рожков, което да поднесете с чаша ароматно кафе.
Бон апети!