Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Пене с горгонзола и рукола

Пене с горгонзола и рукола

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k3k
Пене с горгонзола и рукола1 / 2
23/04/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

  • пене - 350 г
  • горгонзола - 120 мл
  • прясно мляко - 120 мл
  • орехи - 40 г
  • масло - 25 г, краве
  • рукола - 80 г
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се загрява с маслото. Прибавят се орехите, намачканото сирене и се разбърква до получаването на гладка смес.

Овкусява се със сол и черен пипер, когато сосът заври се добавя към него, сварената според указанията на опаковката паста, прецедена и листенцата рукола. След около 3 мин., се сваля от огъня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: