Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с рукола и гъби

Талиатели с рукола и гъби

ДилянаДиляна
Помощник Готвач
86460293
Талиатели с рукола и гъби
Снимка: Диляна
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • талиатели - 400 г
  • сметана - 300 мл готварска
  • гъби - 300
  • рукола - 150 г
  • краве масло - 50 г
  • черен пипер
  • сол
  • чесън
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Талиателите се сваряват.

Гъбите се нарязват и се задушават в маслото.

Добавяме и руколата, която сме нарязали на много ситно. Така всичко се задушава до омекване.

След задушаването на гъбите и руколата се добавя и сметаната. Овкусяваме с черен пипер и нарязан на ситно чесън. Оставяме да покъкри за малко.

Изсипваме върху готовите талиатели и по желание може да се добави кашкавал към тази вкусна паста с гъби.

Рецептата за Талиатели с рукола и гъби е изпълнена!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: