Начин на приготвяне
Кравето масло се разтопява и се оставя да се охлади. В купичка се разбиват двете яйца заедно с охладеното краве масло.
Брашното се пресява заедно с бакпулвера, добавя се солта и се разбърква.
Сухите и течните съставки се смесват. Прибавят се настърганите на ситно ренде пармезан, твърда моцарела, сирене Котидж, черен и червен пипер.
Отново всичко се разбърква до пълното смесване на продуктите.
С помощта на лъжица се оформят топчета, които се нареждат в тава с поставена на дъното хартия за печене.
Соленките се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 20 минути или докато започнат да порозовяват.
Когато са готови, се изваждат и поставят върху решетка за да се охладят.
Соленките със сирене Котидж са чудни.