Начин на приготвяне
Пастата се сварява в подсолена вода, след което се отцежда.
В дълбок тиган се разтапя маслото. Запържват се пилешките хапки, предварително нарязани докато са още замразени. Когато са почти готови, се добавя нарязаният на полумесеци лук и наситненият чесън.
Следва добавянето на настъргания морков и нарязаната на дребно шунка.
Яйцата се чукват в тигана при другите продукти и се разбъркват с тях. Налива се соев сос на вкус до оцветяване на продуктите. Добавят се подправките и се изсипва пастата ротини.
След 2 минути се налива още малко соев сос, разбърква се и се сваля от котлона. Прибавя се настърганата краставица.
При сервиране на ротини с пилешко и зеленчуци по желание се поръсва с пармезан.