Рибни кюфтета на фурна

26/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 047
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се почиства от кожата и се смила. Добавя се накиснатият предварително хляб, яйцето, част от лука, магданоза и солта. Приготвят се елипсообразни кюфтета, които се панират в брашно и се изпържват в загрята мазнина.

В останалото олио се запържват останалата част от лука и чушките, доматите, чесънът и брашното. Разрежда се с вода и се прехвърля в тава.

Слага се в предварително загрята фурна и след като поври 15 минути, се добавят изпържените кюфтета, черен пипер и резенчета лимон. Оставя се да къкри още десет минути и се изважда от фурната.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар