Мароканска супа с нахут и агнешко

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
25/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо808
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахутът и лещата се кипват във водата. Добавят се нарязаните месо и лук, настърганите домати, джинджифилът, шафранът, накълцаният магданоз, солта и черният пипер.

Вари се до готовност на месото и се сгъстява с брашното, разтворено в доматеното пюре и малко вода.

След 10 минути се сипва фидето и кориандъра и се вари до пълна готовност.

Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана тенджера с декор BLUE FLOWERS 6 литра
31.73 лв.
Виж ››

Удобна емайлирана тенджера с голям размер, в която може да приготвяте любимите ястия на вашето семейство. Лесна за поддържане, с интересна декорация. Емайлираната тенджера е вашата първа стъпка към здравословното готвене и хранене.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар