Мароканска супа с нахут и агнешко

25/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
  • Преглеждания общо577
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахутът и лещата се кипват във водата. Добавят се нарязаните месо и лук, настърганите домати, джинджифилът, шафранът, накълцаният магданоз, солта и черният пипер.

Вари се до готовност на месото и се сгъстява с брашното, разтворено в доматеното пюре и малко вода.

След 10 минути се сипва фидето и кориандъра и се вари до пълна готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар