Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Супа от смляно агнешко с лук

Супа от смляно агнешко с лук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Супа от смляно агнешко с лук1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Разнообразете трапезата за Великден с това вкусно предложение"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 300 г
  • лук - 250 г
  • чушки - 100 г
  • сметана - 3 с.л.
  • масло - 40 г
  • лимони
  • джоджен
  • брашно - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете агнешкото месо в подсолена вода, извадете го от бульона и го смелете. Чушките и лукът се нарязват на ситно, прибавят се към бульона и се варят на тих огън.

След като се сварят, добавете смляното месо. Разбийте сметаната в брашното и ги прибавете към супата.

След като отново заври, отстранете от огъня. Подправете с лимонов сок, джоджен и маслото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: