Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Сиропи»Сироп от кафява захар за сладкиши и десерти

Сироп от кафява захар за сладкиши и десерти

Сироп от кафява захар за сладкиши и десерти
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
9 мин.
Порции
1
"Лесен и сладък сироп за всякакви сладкиши. Идеален е за сиропиране на блатове за торти. Може да добавите малко коняк или ром, за да подсилите аромата."

Необходими Продукти

  • кафява захар - 3 с.л.
  • вода - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В касерола сложете захарта с 20 мл вода.

Направете карамела, като внимавате да не загори. Добавете останалата вода, разбъркайте и оставете на слаб котлон да се разтопи напълно и стане на сироп.

Този сироп от кафява захар за сладкиши и десерти е идеален е за сиропиране на блатове за торти.

Може да добавите малко коняк или ром, за да подсилите аромата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: