Спагети с аспержи и млечен сос

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
22/06/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 147
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спагетите се сваряват. Измиват се със студена вода и се отцеждат.

Аспержите се счупват на две. Горната част, която е по-мека, се се слага в гореща вода за около 2 минути.

Долната част се задушава с лук , чесън и сметана. Когато зеленчуците омекнат, сместа се пасира.

След това с нея се залива пастата и се обратно на огъня. Разбърква се и се овкусява с босилек, сол и черен пипер. Накрая се добавят връхчетата от аспержи и се сервира.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар