Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Риба с аншоа и маслини

Риба с аншоа и маслини

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k
Риба с аншоа и маслини1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • бяла риба - 4 бр. по 200 г филета
  • розмарин - 2 ч.л. пресни листа
  • аншоа - 4 бр. филета
  • лимонова кора - 2 ч.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • маслини - 60 гр. черни
  • магданоз - 1/4 ч.ч.
  • зехтин - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително загрявате фурната на 220 градуса.

Разделете рибата върху четири 30-сантиметрови парчета хартия за печене. Залейте я със смес от всички останали продукти, подправете и завийте рибата хартията, като подвиете краищата.

След това сложете парчетата във фурната на грила и печете за около 12 минути, докато рибата се приготви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: