Чесново козе сирене с орехи и билков пастет

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
08/05/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо816
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително загрявате фурната на 180 градуса. Почистете чесъна и го сложете в съд заедно с розмарина, мащерката, зехтина и ги подправете на вкус. Покрийте с фолио и сложете във фурната за 50-60 минути. След това оставете да се охлади.

Сиренето разбъркайте с мащерката, магданоза и орехите. Добавете 1 с.л. от чесновата мазнина и подправете на вкус.

Намажете филийките хляб с чесновата мазнина и запечете на предварително загрят грил. Поднесете чесъна с филийките и пастет върху всяка една, гарнирайте с орехи и мащерка.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар