Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Шоколадова торта»Кето шоколадова торта с гофрети

Кето шоколадова торта с гофрети

ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6431
Кето шоколадова торта с гофрети
Снимка: Валерия
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Сега разбираме защо кето диетата е най-предпочитаната сред многолюдието"

Необходими Продукти

  • течни съставки
  • яйца - 3 бр.
  • краве масло - 50 г разтопено
  • заквасена сметана - 60 г
  • течна ванилия - 1/2 ч.л.
  • сухи съставки
  • подсладител - 50 г /равно на 50 г захар/
  • бадемово брашно - 30 г
  • кокосово брашно - 15 г
  • какао - 7 г на прах
  • бакпулвер - 7 г
  • За крема
  • течна сметана - 150 мл над 30%
  • маскарпоне - 150 г
  • течна ванилия - 1/2 ч.л.
  • подсладител - 50 г или на вкус
  • какао - 10 г на прах
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете всички течни съставки и разбийте хубаво.

Прибавете сухите съставки и отново разбийте.

Изпечете 4 броя гофрети.

По желание може да сиропирате гофретите с напитка по избор с подсладител.

Приготвяне на крема:

Разбийте сметаната на гъст крем. Сметаната трябва да е била в хладилник поне 8 часа.

Прибавете останалите съставки и отново разбийте.

Накрая сглобете кето тортата.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: