Кето гофрети с тиква

редакция:
ВалерияВалерия
Мастър Шеф
2474k6431
Кето гофрети с тиква
Снимка: Валерия
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4
"Кето гофрети с тиква са толкова по-вкусни, ако ги гарнирате със заквасена сметана"

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр. /L размер/
  • кокосово масло - 30 г разтопено
  • пюре от тиква - 50 г
  • кокосово брашно - 10 г
  • бадемово брашно - 10 г
  • бакпулвер - 3 г
  • канела - 1/4 ч.л.
  • стевия за десерти - 10 г или на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Използвам стевия, която е 1:1 със захарта. Това означава, че тези 10 г стевия са равни на 10 г захар.

Всички съставки се смесват и разбиват наведнъж.

От сместа изпекох 5 малки гофрети. В стандартен уред за гофрети ще излезят може би 3-4.

Може да гарнирате гофретите със заквасена сметана.

Източник: Вкусни рецепти с Валерия

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: