Начин на приготвяне
В купа смесваме овесените ядки, семената, както и всички продукти без шоколадовите капки.
Получава се доста гъсто и много лепкаво тесто.
Сложете го върху хартия за печене и го покрийте отгоре също с хартия, трябва да е по-голяма от тестото.
Притиснете през хартията сместа и оформете на правоъгълник. Може да ползвате точилка. Махнете горната част на хартията и поръсете отгоре шоколадовите капки.
Сложете хартията и притиснете капките, за да се залепят за сместа.
Сложете с хартията в камерата на хладилника за десет минути.
Извадете и нарежете с остър нож.
Получените протеинови барчета са много свежи и вкусни, идеални за закуска.
Съхранявайте вкусните барчета в хладилника.
Ако протеина от ядките и семената ви се струва недостатъчен, добавете доза протеин на прах с вкус на ванилия във вашите протеинови барчета за десерт.