Начин на приготвяне
Нарязваме пилешкото месо на кубчета, печурките - на филийки, лука - на тънки полуколелца, чесъна скълцваме на ситно.
Настъргваме моркова. Запържваме месото в сгорещеното масло.
Прибавяме зеленчуците, гъбите и ги задушаваме за няколко минути.
Сипваме брашното и разбъркваме добре. Наливаме млякото и водата и бъркаме, за да не се образуват бучки.
Добавяме сол, черен пипер и натрошеното сирене.
Начупваме корите за лазаня, похлупваме и готвим на слаб огън около 10 минути, докато корите омекнат.
След това добавяме настърганото сирене Чедър и разбъркваме.
Лазанята на тиган е готова.
По желание я запичаме за 5-10 минути, охлаждаме за 15 минути, нарязваме и сервираме.
Лазанята с пиле и печурки на тиган е много лесна и вкусна.