Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Гъби на тиган със зехтин

Гъби на тиган със зехтин

Гъби на тиган със зехтин
Снимка: Камелия Григорова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Гъби, зехтин и свеж копър - леко и вкусно вегетарианско ястие, готово за минути"

Необходими Продукти

  • печурки - 250 г
  • копър - 1/2 връзка
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • зехтин
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме гъбите на филийки. В дълбок тиган нагряваме зехтина и добавяме гъбите.

Бъркаме и готвим докато гъбите омекнат и водата, която пускат се изпари.

Добавяме пресования чесън, черен пипер и сол на вкус. След като ги дръпнем от тигана посипваме с наситнен копър.

Сервират се както топли, така и студени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: