Мус от лайм

11/07/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо682
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Желатинът се накисва в 12 супени лъжици преварена охладена вода и се оставя за 40 минути да набъбне.

След това се отцежда и се разтваря на водна баня с 1 чаша вода. Предварително разтопения до състояние на крем сладолед се смесва с желиращата смес и със сока от плодовете.

Всичко се разбърква добре и се оставя в хладилника да се стегне за 3 часа. При поднасяне мусът се оформя с 2 лъжици в чинийки.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар