Замразени шоколадови банани

Марина НордМарина НордНовак1219
24/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене200 мин.
Общо215 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 643
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бананите се обелват и се режат на кръгчета с дебелина 1 сантиметър. Шоколадът се разтопява на водна баня. След като се разтопи, съдът се сваля от огъня и в шоколада се добавя маслото.

С помощта на вилица кръгчетата банани се топват в шоколада. Половината резенчета се овалват в кокосови стърготини, останалите – в захарни топчета.

Бананите се слагат върху фолио, покриват се с прозрачно фолио и се оставят във фризера за 3 часа. Съхраняват се до 3 месеца.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар