Начин на приготвяне
Първо се разбърква млякото със содата. След това се добавят останалите продукти без сиренето и се разбърква.
Накрая се натрошава сиренето и се обърква с лъжица.
Става гъста и лепкава смес за домашните сиренки. Силиконовите форми се намазват с малко масло или олио.
С леко мокри ръце се взема от сместа и изсипва. Може да ползвате и лъжица.
Фрайърът се пуска на програма bake - 165 °C. Когато загрее, се нареждат сиренките.
Пекат се така 10 минути. След това се изваждат от формите и обръщат. Доопичат се за още 5 минути.
Може да изпечете бързи и лесни сиренки в еър фрайър и във фурната на 180 °C. Излизат 11 броя.
Източник:Вкусни рецепти с Валерия
Коментари