Начин на приготвяне
Разтопяваме маслото и шоколада. Може и на котлона, като първо позагреем маслото и после дръпнем от котлона и оставим шоколада да се разтопи в него.
В купа разбиваме с миксер яйцата и захарта. Постепенно добавяме от шоколадовата смес.
Смесваме пресятото брашно с какаото и постепенно добавяме към яйцата с шоколад, като вече оставяме миксера на страна. Бъркаме само с помощта на силиконова шпатула.
Изсипваме в тавичка - може и просто намазана с масло/олио, аз предпочитам да сложа хартия за печене. Пече се 25 минути на 170 градуса.
Рецептата за този шоколадов сладкиш е лесна, а резултатът е уникално вкусен.
Браунито с шоколад и кафява захар е готово.