Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Гювеч»Гювеч с телешко месо

Гювеч с телешко месо

ioanaioana
Новак
53433
Гювеч с телешко месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
105 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • картофи - 5 - 6 бр.
  • зелен фасул - 200 - 300 г
  • телешко месо - 200 - 300 г сварено
  • зеленчуци - 100 г микс готови
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • червен пипер - 2 - 3 с.л.
  • черен пипер - 1 с.л
  • чубрица - 2 с.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се нарязват на големи кубчета. Лукът се нарязва на ситно, а моркова - на шайби.

В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета.

След това се слагат ред картофи, ред зелен фасул и накрая се добавя готовият микс от зеленчуци и се поръсва с подправките.

Слага се да се пече за 1 час на 180 гр.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: