Румънски гулаш от свинско месо

Марина НордМарина НордНовак1219
29/07/2014
"Стане ли дума за гулаш, се доверяваме на румънците - знаят те как да ни изненадат приятно "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 387
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се нарязва на малки парчета и се запържва до златиста коричка в маслото.

Добавя се брашното, доматеното пюре и всичко се пържи още 5 минути.

Добавя се виното, нарязаният лук и солта и всичко се задушава още 35 минути на бавен огън.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар