Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Макарони с шунка и кашкавал

Макарони с шунка и кашкавал

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Макарони с шунка и кашкавал1 / 2
23/05/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Вечерята е готова, а вие още четете рецептата! Казахме ви, че е бърза и много вкусна!"

Необходими Продукти

  • лук - 1/2 кромид
  • шунка - 100 грама
  • зехтин - 1 кафена лъжичка
  • домати - 2 броя настъргани
  • кашкавал - 70 грама пушен
  • макарони - 200 грама сварени
  • подправки - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кромида и шунката на дребни парченца и ги сложете да се задушат със зехтина.

Прибавете доматите и подправките.

Оставете ястието да ври на умерен огън, докато течността не се поизпари.

Добавете отцедените макарони и разбъркайте добре.

Преди да се свали от огъня сместа се поръсва с настъргания пушен кашкавал.

Сервирайте топло.

По желание можете да задушите малко грах и моркови към соса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
510
40
31
20
10
Дай твоята оценка: